Visst hat

Alltså jag är så less på att koka av ilska på måndageftermiddagar pga arlas okompetens. USCH så arg jag blir!!!!!!
Först så kan dom leverera ungefär mindre än hälften av deras sortiment och sen får man prata med fruktansvärt ohyffsad och otrevlig personal. Då rinner det över.
Dessvärre har jag problemet att jag inte kan bli arg på ett rationellt sett. Alltså jag sitter bara och hetsar för mig själv. Skulle vilja riva av den otrevliga damen på Arla men då skulle jag ha börjat gråta. Dumt.

Håret

Jajustja. Om du undrar hur jag ska göra med mitt hår så har jag bestämt mig för att fixa det i Vegas. Ska bara försöka få mamma att toppa mitt hår först.

PIRR

Hej du! Jag har resfeber.
Imorgon är sista dagen i svedala. Sen bär det av. Och jag har massa saker kvar att göra.
I övermorgon sitter vi på planet.
Jag har i alla fall strukturerat upp packlista, att-göra-lista och börjat plocka fram grejs. Herrejisses vad svårt det är att packa. Hur ska jag veta att jag hittar saker där, eller alltså, rent logiskt sett borde jag göra det. Men tänk om jag inte gör det? Och kläder? Nej fy. Detta är jobbigt.
Och en sak jag glömt är att ringa försäkringsbolaget och få nåt papper... men det kanske löser sig ändå. Usch. Jag är nervös nu.

Mamma

mamma är så bra! hon ringde nyss och berättade att det ska bli 42 grader i Vegas. "FÖÖÖRTITVÅÅ GRAADER ANNIKA" citerat.
Idag ska mamma firas.

Packlista

Igårkväll la jag mig inte efter 12 som jag gjort de senaste två veckorna. Jag la mig kvart över 11 och tänkte skriva packlista och vad-som-ska-göras-innan-Vegas-lista. Men jag var så trött så jag deckade bums med en katt vid min sida.
Måste strukturera upp detta nu. Annars kommer jag inom kort vara ett stressvrak, och det vill vi inte. Nog för att jag kommer bli jättestressad i alla fall, jag menar, det är ju mig, Annika vi pratar om. Jag är väl alltid lite stressad? 
Joakim och jag har bil ikväll så vi tänkte ta en runda i Kista centrum. Joakim vet ju inte än vad han ska ha på sig när vi gifter oss. Och jag har fortfarande inga skor eller kläder att ha i Vegas. 
Vill verkligen inte lämna Viggen själv men jag får nog lov att göra det ändå. Ska gå hem nu från jobbet så jag har ju några timmar att mysa med honom. 
Det är bara 4 dagar kvar nu innan vi åker!!!  


Viggen


Viggen håller på att lära sig att gå i koppel. Han är ganska duktig.


Fast mest vill han att jag ska ta bort den från honom...


Såja!


Det är hemskans viktigt att vara ren!


Upptäcksfärd på vardagsrumsbordet


Sötare kan ingen vara.


Pennor är väldigt spännande också.


Det bästa som finns är solen. Ett bra ställe att tvätta sig.

Idag är Viggen 15 veckor.

Uppträdanden

På festen den 17 Juli kommer det att finnas en typ av scen med ljudanläggning. Vill du uppträda med nåt passande?
Maila mig. Eller jockes mamma om du hellre vill det.

En gammal bild på Tåström! <3

En bildkavalkad...

... med nyare,äldre och gamla bilder!


En av mina favoritbilder på mig och Anna och opelkadettkaravanen och husvagnen. Pappa tog bilden sommaren 1990

Och här är en bild från året efter hos mormor. Denna bild är tagen av Anna själv.

Och när vi ändå är i min barndom så tar vi denna bild på mig anna och mamma på nattåget till eller från mormor.

Oj! Här är jag endast x antal månader. Och pappa är x antal år.

Oså blev jag 17.

En väldigt snygg bild på mig och alexandra för kanske 3 år sen.

En personlig klassiker för mig och Joakim. Här är vi 18.

Så fort vi får chansen går vi och tittar på denna underbara man.

Under de två första åren på STEG var jag ytterst ambitiös.

Och så var vi tillbaks hos mormor. Återigen är det pappa som fotat.

Joakim har vissa hundlikheter!

världens bästa kanin!

19 år kanske? anna vid kameran

en till på jösse!!!

systrarna igen!

och så var jag 17

hur gammal var jag här? anna har fotat

Jag gillar att vara jobbig. I svamphuset. Också anna som fotat.

Och ibland är jag rolig! Foto:anna

Mamma och jag en julafton för tre år sen va? Foto:Anna

Joakim jag och Anna i Näsåker. Foto:Mamma

Och tydligen så består mitt liv mestadels av min syster och min blivande man. Så spännande jag är!

Typiskt mej.

Nu vill jag göra om hemma igen. Nu har jag lessnat på diverse möbler, grejer, kombinationer. Nu vill jag göra om. Och det värsta av allt är att jag vill att allt ska vara rosa och vitt. Då kommer ju inte Joakim vilja bo med mig. Fast samtidigt har jag den kvinnliga makten att jag skulle kunna göra det och han skulle ändå tycka det vore fint. Men det vore kanske lite väl evil.
De rosa gardinerna i TV-rummet är ju tillräckligt jobbigt för den stackars karln.
Dom är jag i och för sig inte jättenöjd med heller. De ser lite för billiga ut på nåt sätt.
Kalla mig gärna snobb om du känner fört. Men de såg inte lika extravaganta och fina ut i ett vanligt hem som de gjorde i tidningen Drömhems repotage där de fanns med. Lite missnöjd är jag.
Och jag är less på den blåa mattan i TV-rummet.
Och köket. Det är ju för liiiiiiiiiiitet. Jag vill göra om. Flytta bordet eller något. Vad som helst. Jag är desperat.
I lördags på Skopan köpte jag den finaste bordet jag sett på länge. Det värsta är att det inte riktigt passar in. Jag vill byta stil i förrgår. Bygga om hemmet efter nya bordet.
Jag tror teaken vill bytas ut mot ek. Jag går mer bakåt i tiden.
Jag vill ha ett gammalt fint hus.
Joakim, kan vi inte fly till ångermanland och bli bönder!? Ta med oss Viggen och hitta det perfekta drömska huset med en underbar trädgård! Kan vi inte göra det?
Tex hit. Fast i och för sig. Glöm den villan. För jag vill ju ha en glasveranda. Det är nog en av mina högsta drömmar.
Jag måste göra om. Göra rätt.

Ett puff-måste

Kolla hääärå! Så fint! Den måste jag göra. Till Viggen!

Gillar.

Sånt här gillar jag.
Titta.
Självklart hittade jag länken på Design Sponge...


Roligt

Jag tycker det är så skojigt att läsa om bröllop. Eller alltså, det är något jag aldrig tidigare gjort men nu när man står inför detta så kan jag inte låta bli. Men det roliga är liksom att vi inte alls har koll på det här med bröllop egentligen. Mer än att bruden ska ha vitt ungefär och att man har ringar.
Allt Om Bröllop-sidan finns massa sånt, tex om man måste ha tårta på bröllopet.  
Personligen tycker jag att det mesta är obscent. Sjukt att det måste bli så himla stort. Alltså, det är ju stort att gifta sig, men i dagens samhälle känns det som att det stora är själva bröllopet inte giftemålet i sig som jag anser är det stora.
Men jag är som du kanske förstår lite kluven. För såhär mot slutet har jag börjat känna att det kanske vore lite skoj med en möhippa, som jag tidigare kände avsky mot.
Jag tror mest att jag inte gillar alla regler. Jag tycker att man får göra som man vill. Och det låter ju också korkat. Klart att man gör som man vill, men det känns ändå som att det inte är så lätt gällande det här med bröllop.
Som att folk fnyser lite när jag säger att vi inte bestämt vilket kapell vi ska gifta oss i i Las Vegas, som att jag planerar dåligt. Men för mig känns det mer naturligt att komma dit och se, för mig känns det planerat.
Jisses vad jag svamlar. Bäst att sluta skriva nu.   

Sy?

Ska jag behöva sy mina kläder till Las Vegas?
Jag kommer ju aldrig hitta de perfekta galakläderna annars! Men jag måste alltså sy... Nån som har tyg till mig? Mönster på fina 50-talsklänningar?
Kanske får jag ändå lov att inhandla tyllkjolen från Lindex, med risk för att den blir för varm för att ha på sig.
Det värsta är att jag har känt en viss dragning till volangiga 70-talsklänningar. Hur hände det? Inte blommigt eller så... bara romantiskt. JA! Vi vänder det. Jag känner dragning till romantiska klänningar. Kanske för att jag ska gifta mig?
Bröllopsklänningen (tror jag) är ju så. 
Tänk Madicken.
Nej usch för kläder!!! Eller usch för att inga kläder passar mig! 
 

Ringarna

I måndags hämtade jag ringarna och både Joakim och jag är jättenöjda! Och jag tänkte lägga upp en bild här på dom, men då var det en fågel som viskade att man inte kan göra så! Bra att jag har koll på sånt... Mamma höll nästan på att testa och jag hade låtit henne, men då var det hon som kom på att man inte ska prova en blivande bruds ring! Haha. Jag är sämst.
Så, ni får vänta att se. Vissa av er får se om ca två veckor, vissa av er ser dom kanske när vi kommer hem och vissa av er får vänta tills 17 juli. Spännande va? Haha.

Så nu återstår bara en sak på menyn innan Vegas. Kläder! Och den kan innebära ett stort problem för mig eftersom jag har så himla svårt att hitta kläder. Joakim får ta en runda på MQ helt enkelt. Själv tänkte jag åka till stan på onsdag när jag är ledig och dra till Old Touch och tanten med magiskt mycket fina kläder och accessoarer. Och såklart alla andra vanliga affärer. Får dänga av Drottninggatan. Måste ju hitta lite badkläder och sånt.

Alltså, allt annat inför Vegas är klart! Och en liten korregering. Jag läser ju som en kratta ibland. Skrev ju tidigare om att man måste göra en intresseanmälan för inresa till USA. Men det stod ju inreseanmälan, och det var ju mycket mer logiskt.
Får väl skylla på mina översynta ögon och att jag inte har på mej glasögonen. Vi har i alla fall fixat våran inreseanmälan (erkänn att det är lätt felläst?) nu och enligt internet godkändes vi! 
Bra bra! Nu gäller det bara att vi har tillräckligt med pengar! 

Om två veckor är vi i Vegas!

PS PS

Idag är det exakt tre veckor tills vi gifter oss! IIIIHHH!
Såhär kan det se ut när man gifter sig. Denna man har dock mycket mer buskiga ögonbryn än min farbror Joakim.


Tid

Nu var det några dagar sen jag skrev här sist. Det är ju nämligen så att jag är världens lyckligaste och då har man inte all tid i världen att skriva här.
I torsdags, klockan 8 var vi hemma hos Kitty o hennes familj, vi skrev papper och dom sa adjö till Viggen som sedan följde med oss hem. Det var jobbigt att gå iväg med honom från sin familj. Men ännu jobbigare var det när vi satte oss i bilen och han började jama hjärtskärande. Efter en stund blev det för jobbigt och jag tog upp honom och lät honom titta ut. Då lugnade han ner sej och tillslut somnade han.

Och sen var det dags för ännu mer intryck för kittekatten. Ett helt nytt hem. Det var nog lite jobbigt för honom i början. I alla fall att vara ensam i rum. Då letade han efter sina syskon tror jag.

Men åh så mysigt det har varit! Vi har gosat o lekt o gosat o lekt!!
Och Joakim är nästan lika kär som jag! Vi har fått en sån mysig, social och fin katt! Jag är så glad. Det är sån där glädje som nästan blir lite läskig. 

Idag skulle vi lämna honom ensam för första gången och det var inte kul. Jag längtar hem sjukt mycket! Oså måste jag träna efter jobbet och dra ut på hans ensamhet ännu mera. Hoppas hoppas hoppas att han hittar på något skojigt och att han sover i min iglo. 

Jag ska hämta ringarna idag också. De ringde i fredags och sa att de var klara så jag tänkte hämta dom sen. 

Jag vill hem nu! Till min, min, älskade katt!

Det här med håret.

Alltid när jag sparar ut min lugg kommer denna ångest. När luggen är någonstans vid slutet av öronen vill jag klippa den igen.
Det är sååå tråkigt att ha lång lugg. Jag känner mej nästan aldrig piffig när jag har luggen såhär. Och till råga på det har jag tre eller möjligtvis fyra utväxter. Och den värsta av allt är att man ser min riktiga hårfärg som är riktigt boring (se bild i inlägget innan).
Frida lyckades ju sälja kläder till resan till Las Vegas. Hur ska jag göra för att ha råd att i alla fall färga håret??!?
Hur ska jag ha råd?!??!
Och självfallet vill jag bleka håret igen. Vilket betyder att det inte går att göra hemma. Big no no!
Nej det är jobbigt det här med håret.
Vad ska jag göra?

En månad i bilder


Det blommar i sovrummet.


Viggen i början av april.


En groda i exotiska Väsby. Nej! Padda.


Det var festligt värre hos Johanna.


Och Viggen i mitten av april.


Anna och jag hittade världens mysigaste kolonilott, en regnig onsdag i april.


Sen hjälpte Anna mig med inbjudningarna.


Och Viggen i slutet av april. Detta var sist vi träffade honom. I övermorn bor han här! <3


Tension Grace hade spelning i fredags.


Jag och Johanna hejade på!


Och det blev lördag och kalas hos Frida. Bäst att ta finskorna på.


Och visst måste jag göra något åt mitt hår innan vi åker?


Det fina födelsedags(på-lördag)barnet Frida!


Det var det hela.

Letar efter lyckan

Här sitter jag och väntar katt (bara idag och imorn kvar nu), är i Las Vegas om en månad där jag ska gifta mig. Är jag inte nöjd då? Jo det är jag faktiskt!
Jag känner mej faktiskt väldigt lycklig över hur närmaste framtiden ser ut.
Är Joakim inte nöjd? Mer så i alla fall. Men snarare är det så att att han har haft en dröm länge.
Och jag känner att jag är i kämpartaget för att få drömmar att gå i uppfyllelse och han har så länge velat bo närmre stan. Så nu sitter jag här och kämpar med Lägenhetsbyte.se och Björns Bytare.

Och när man sitter och tittar på dessa hemsidor känns det väldigt hopplöst. Det känns lite såhär: Vi kommer aldrig komma ifrån Väsby! Ingen kommer någonsin vilja flytta hit. Och om någon mot förmodan skulle vilja flytta hit skulle det bli ett riktigt dåligt byte mot nån ful 90-talslägenhet i Hässelby. Och det tackar jag nej till.

Men jag ska inte ge upp än. En på Fridas fest i lördags hade lyckats byta sej från Jakobsberg till innerstan via Björns Bytare.

Jag har ju dessutom massor med krav på mitt boende.
Stort kök är ett måste till nästa lägenhet.
Hyran får inte vara för hög.
Tunnelbaneavstånd. Är lite lätt less på pendeltåget.
Och det viktigaste: byggåret. Gärna tidigare än 50-talet. Och som senast 70-talet. Det var på 70-talet som lägenheterna började byggas av crap.

Det jobbigaste är lite grann att lägenheten vi har nu är perfekt! (Förutom att köket är för litet) Den hade ju varit min Väsbydröm i många år och jag såg till att den gick i uppfyllelse. Ska jag bara svika mitt drömhem såhär?
För ett ännu bättre boende, ja! Men för en sämre lägenhet fast med tunnelbaneavstånd, nej!

Man kan ju önska att jag blir prinsessan som får halva kungaslottet när vi gifter oss.

Glas som detta, ja jo jag tackar!


Coctail-glas finns att hitta lite överallt. Ikea har såna. Och lagerhaus har också billiga sådana. Fin-fint!


H&M home

Måste säga att jag tycker att H&M Home är  en väldigt fin idé av H&M. Jag gillar verkligen att man kan köpa fina inredningsdetaljer billigt. Nu ska då Joakim & jag gifta oss, om nån nu missat det, och då kan man ju önska sig saker därifrån istället.
Som dusch-draperiët nedan. Eller en kärleks-kökshandduk. En rosettig kudde. En eller flera lila frillkuddar. Eller en rosa kudde med rosor. Och romantiska sängkläder. Perfekt till sovrummet.

H&M Home finns på Drottninggatan 56 1 trappa upp. Kan verkligen rekomendera att gå dit, det är jätteskoj där.
Annars hittar du hela sortimentet på H&M´s hemsida. Här.



Aj Lajk

En annan inredningsblogg jag gillar heter Apartment Therapy och idag hittade jag nåt finfint! Tycker jag i alla fall!
Titta HÄR.

Förresten. I torsdags fick jag hem mitt första nummer av Sköna Hem. Det var så roligt att få hem en tidning i brevlådan och jag fick flashbacks från när jag prenumererade på Kalle Anka. Minns så tydligt att det var just torsdagar tidningen kom.
Jamen, det var inte det jag skulle säga utan detta: när jag öppnade tidningen och började bläddra insåg jag att på varenda sida så fanns det något som jag har skrivit upp på våran önskelista här. Nästan varje sida verkligen.
Jag vet inte om det är så att jag har väldigt bra smak eller om det är så att Sköna Hem verkligen har lyckats att indoktrinera mig.
Lite roligt var det.

Ringar: CHECK

Då så! Nu har vi beställt och betalt ringarna. Mycket skönt måste jag säga.

Och igår sydde jag klart Viggens iglo. Den blev helt okej. Kunde blivit finare men det vart lite jobbigt där på slutet och då fick jag improvisera ihop sista biten. Hoppas nu att han kommer att gilla att ligga i den! Det är mindre än en vecka kvar nu tills han kanske ligger o sussar i den! Gaaaah! <3

Idag är det fredag och helgen ligger framför oss alla. Skönt!
Joakim har spelning med Tension Grace idag i Gubbängen. Jag ska dit med Johanna. Ska bli kul. Både att gå dit med Johanna och att se Tension för första gången på typ ett år.
Och imorgon ska Frida ha födelsedagskalas. Ska också bli roligt!
Och så har vi Skopan imorn. Och det sista som är planerat inför helgen är att sätta upp nät på balkongen.

Jag måste börja skriva en packningslista till Las Vegas känner jag nu.
Och igår, ju mer jag tänkte på hur fint det skulle vara att ha ett Candy Cane-bröllop i vegas, ju mer övertygad blev jag! Nu måste jag informera resterade bröllopsgäster också.
Om fyra veckor är vi alltså i Las Vegas!

Kom ihåg att skriva en rad eller tio om du är här och läser! Om du inte vet hur man gör är jag säker på att du kan ta reda på det på något vis!
Du är ju bäst!

Nytt om Vegas

Nu ser det hoppfullt för fina Frida att också kunna följa med till Las Vegas. Hon har sålt så sjukt mycket kläder (och hon har säkert garderoben full fortfarande) så att hon förhoppningsvis kan komma med till Vegas.

Så nu ser våran resa ut såhär: det är jag & Joakim, Christine & Arvid, Frida och Kissarna.
Och nu börjar dom fråga om dress codes och kapell. Sånt har ju inte jag hunnit tänka på. Men jag har suttit och fnulat lite idag och det skulle vara hemskt fint om alla gästerna kom i randigt.
Randigt som en zebra. Fast istället för svarta streck så tänkte jag rosa sträck. Vad tror du?

 
Eller kanske såhär?:

Eller så gör du en såhär fin tatuering:
Hon som gjort denna tatuering kallar sig för Sunnybuick och ritar jättefint, bland annat tatueringar då. Titta Titta!


Det var allt för tillfället. Hoppas du, som kommer på själva bröllopet i Las Vegas, kommer på nåt fint randigt att ha på dig!


Ursäkta och HEJ!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det är så lite bilder i bloggen! Jag lovar att bli bättre på det!

Och jag vill inte vara jobbig, men det skulle vara roligt om du tittar in här, att du skriver en liten rad! :) Så jag vet vilka som vart inne och kikat!

Kram

Dagens plan och lite annat.

Jag har fått klagomål av min kära storasyster Anna.
Hon irriterade sig på att jag skriver vissa saker med "feta" bokstäver. Jag var tvungen att förklara mig.
Detta är anledningen till att jag skriver vissa saker i fet stil: Eftersom detta är en blogg, mestadels tillägnad till dom som ska komma på våran bröllopsfest, och då tänkte jag som såhär att alla kanske inte är vana att läsa bloggar eller bara att dom inte ens orkar läsa allt. Då tänkte jag att om jag har vissa saker i fet text behöver man bara ögna igenom texten för att se det "viktiga" i texten. Men det hjälper kanske inte... Jag vet inte. Vad tycker du?
Tänkte att detta skulle bli ett ofett inlägg. För att jag tycker ju också det ser lite småstörigt ut. Och nu vet jag inte hur jag ska göra när min kära gnällspik klagade på den feta texten.
Nog om det!

Idag var planen att jag och Joakim skulle åka till Viggen en sista gång innan vi hämtar honom (om exakt 1 vecka, iiiiiiih), men hans nuvarande matte bidde sjuker. Igår när jag fick veta att vi inte skulle få träffa honom idag blev jag ärligt talat lite ledsen, jag saknar ju honom.
Men idag kom jag på den perfekta ersättningen. Joakim och jag ska pallra iväg oss till centrum och beställa ringarna så det blir gjort! Hurra! Det känns jättebra att äntligen göra det. Sen är vi kanske duktiga och intresseanmäler oss också...

Igår hade Anna och jag syjunta hemma hos mig. Mamma kom också förbi en stund och lagade mat! Perfekt, eftersom det säkert inte blivit någon mat alls annars eftersom vi båda hade fullt upp med annat som var viktigare än mat.
Anna sydde om en klänning hon tog från mormor för några år sen. Den var ytterst konstig och Anna bröt ihop några gånger ända tills hon när kvällen tog slut äntligen kände sig nöjd. Själv sydde jag en "iglo" till Viggen i brunt och blommigt tyg! Jag blev inte klar med den, men nästan!
Och så fick jag hem transportburen också så nu står den bara och väntar på en liten creméfärgad Devon Rex-pojke!


Utseendeångest

Nu har jag börjat få lite lätt ångest över vad jag ska göra med mitt hår. Jag ser ju inte riktigt klok ut i dagsläget. Eller alltså. Skitrist hårfärg och tråkhår. Ingen lugg och ingenting. Vad ska jag göra? Har ju inte direkt råd att gå till frisören heller... Och hemmafärgning? NO NO!
Och så vet jag inte vad jag ska ha på mig på bröllopet. Det är ju liksom bara 4 veckor innan vi åker så jag borde kanske veta det snart! Och skor? Och krimskrams? Yo no se! (det där var min kassa spanska alltså, om du inte förstod det)
Jag vill ju i alla fall ha en krona på mig! Det är det jag bestämt. Måste ta mig till den stora staden och fixa mig en sådan. Och helst innan Viggen kommer.
Nej usch. Nu blev jag riktigt stressad.
Och vad ska min blivande make ha på sig? På ett bröllop i en öken? Då vill man nog inte riktigt klämma på sig en kavaj känner jag såhär spontant.
Nej detta måste struktureras!!!!

Förtydligande

Har märkt att folk som tittar på bloggen tror att vi ska ha en maskerad på festen. Nejnejnej, så är det inte. Marie Antoniette-grejen är bara en dröm från min sida och om du VILL klä upp dig på det viset så blir jag självfallet jätteglad.
Men du som blir nervös och säger nej till att komma bara för att det ska bli maskerad kan sluta bums med det! Hehe! Ingen maskerad. OBS OBS!  


Tjatig is my middle name

Äntligen hittade jag länken med bröllopsbilder på min favoritblogg: Design Sponge.
Titta här. Allt är så fint. Eller det mesta i alla fall.

Det vore kanske nåt, att ha pankakor på kalaset? Låter inte det fint? Lite jobbigt att göra pankakor för ca 60pers, men skoj! Och om man gör plättar blir det mycket enklare.

I helgen var Joakim och jag på landet. Det var skönt. Det bästa var att få vara ute i trädgården och kratta och påta med jord! Jag älskar jord! Och luft! Det lät ju himla flummigt, men jag mår verkligen bra i naturen.
Haha. Jag måste nästan skratta åt mig själv för att jag skriver sådana saker.
Jag jobbade så jag blev totalslut. Har träningsvärk i nästan hela kroppen idag. Sånt känns alltid bra. 

Och om nio dagar, 9(!), kommer Viggen. Jag har det mesta klart nu för hans hemkomst.  
Detta är fixat för honom: kisslåda, pellets, badbalja, schampoo, borste, nagelklippare (Jösses gamla ju), transportbur (också Jösses gamla), klöspelare, dyna att ligga på, dyna att ha i transportburen, elementhängare där han kan ligga, lekvippa och mössen som jag sytt, kattmynta, matskålar, koppel och sele. 
Detta ska fixas: En skål att ha vatten i och massa mat. Och justja, hans försäkring också! Och nu kom jag på en sak till bara för det. Måste ju sätta upp nät på balkongen så att han inte kan ramla ner. För vi MÅSTE kunna ha öppet hos oss på sommaren, för hos oss blir det inte bara varmt, det blir ultravarmt! 
  
Jisses vad effektiv jag har varit ändå! På torsdag är sista gången vi besöker honom innan vi tar med honom hem torsdagen efter. IIIIIIIIIIIIh! I can´t wait!

Men det jag ville säga med detta inlägg var: Titta nu på Design Sponge-sidan! Här har ni adressen igen: http://www.designspongeonline.com/category/weddings/

Love!

RSS 2.0