Till lapptoppen!

Har du tittat på bröllopet nu? Visst var det roligt?

För några dagar sen beslöt jag mig för att köpa en egen dator. En macbook! Såklart! Jag har en liten avbetalningsplan och hoppas på att det ska funka.
Jag trivdes så i Vegas med att ha en laptop i famnen! Och Joakim vill ju ha sin dator för sig själv! (även om jag kommer snylta på den när jag vill lyssna på musik med bra ljud)

SÅ! Nu har jag bestämt mig och det känns så rätt!

Idag drar Viggen, mamma, Anna och jag mot mormor med första stopp hos Vivi! = min semester börjar om 1 timme! ÅÅÅÅÅÅH vad skönt! Då ska det packas och sen åker vi iväg. Mysmysmys!
Får se om jag hinner skriva nåt mer idag. Annars hörs vi nog inte på två veckor!

<3

The Wedding

Jag hinner nog inte lägga upp bilderna jag tänkte att jag skulle lägga upp, men här kan du titta på hur det såg ut! Mycket nöje!


Vårat bröllop.

//the wife

Viktig önskeinformation

Ville bara meddela att vi redan fått officepaketet till Mac om någon händelsevis hade tänkt köpa det till oss! Hehe. KÖP INTE OFFICEPAKETET TILL MAC TILL OSS!
Hehe

Tillbaks?

Ja äntligen börjar jag vakna till liv.
Förlåt för det oacceptabla uppehållet.

Jag är gift nu. Vegas var helt underbart obscent. På måndagkvällen, samma dag som vi gifte oss, fick jag århundradets förkylning. Jag lyckades skrapa ihop halsfluss och bihåleinflammation (lite feber på det också vilket är ytterst ovanligt när det gäller mig) och som en extra present på det fick jag öroninflammation när vi landade på arlanda. Smärtan när det hände är svår att beskriva. Jag började gråta och sen grät jag på vägen ut från arlanda. Jag hörde inget och hade en minimalisk röst. Lite pip fick jag fram.
TACK mamma för att du kom och hämtade oss. Och TACK Anna för att du var hennes moraliska stöd.

Sen var det klubbad säl som gällde.
Det var många herrans år sen jag var så sjuk som jag var. Kåvepenin och vila var det som gällde. I söndags var första dagen då jag orkade lite grann. Och igår var jag åter på jobbet.
Och när jag kom hem då fick jag näckspärr eller något liknande. Och det blev bara värre och värre. Kände mej bedrövlig. Idag har jag fortfarande ont men det känns liite bättre än igår.
Nej nu orkar jag inte självömka mig mer. Fast lite synd är det om mig. Hehe. Den enda som var glad för att jag var sjuk var Viggen som hade sällskap dygnet runt.

Vegas var i alla fall en riktig magnifik upplevelse. Ett mer detaljerat inlägg kommer när jag har tillgång till alla bilder som just nu befinner sig på Nettans dator.
Mer om bröllopet kommer också inom en snar framtid. Eller oj, jag kan kanske inte lova dig det! Jag åker ju till mormor på torsdag och är totalt offline i 2 veckor. Men jag ska göra mitt bästa. Lite bilder hoppas jag att jag hinner påta ihop i alla fall.

De flesta har osat till bröllopsfesten också och det är faktiskt många som ska komma! Ska bli riktigt roligt! Och igår shoppade Nettan och jag lite festtillbehör. Spännande spännande!

Och snart är det semester. Bara två arbetsdagar till! åh!

HISP

nu åker vi snart! Snart snart snart!
Jag är trött. Har packat allt utom några saker. Skulle behövt en våg.
Får se om jag skriver nåt från vegas.
Hej så länge!

Imorgon

Vid denna tid imorgon (klockan är nu 20 över 8) sitter vi på Arlanda och väntar på att få gå ombord på planet som tar oss till New York och sen vidare till Las Vegas. Det känns overkligt på något sätt.
Imorgon kan jag äntligen sluta stressa över allt inför Vegas.

På dagens agenda står detta:
Jobba
Gå hem
Piffa klart klänningen
Packaaaa
Gosa jättejättemycket med Viggen
Helst vila lite
Mamma ska klippa mig
Hämta ut mediciner i centrum
Diska
Äta mat kanske
Kanske fika hos Jockes föräldrar
Planera klädsel för imorn
Var det något mer? Säkerligen

Igår stressade Joakim och jag iväg till Kista galleria för att köpa grejs. Dels lite kläder till mig och dels bröllopskläder till mistern.
Det gick ganska bra för oss båda.
Jag var dock ett nervvrak då jag innan vi åkte märkt att alla våra gemensamma pengar nästan är slut. Jag kan bli så stressad gällande pengar. Så jag var kanske inte det roligaste sällskapet men jag gjorde verkligen mitt bästa.

Sen åkte vi till Nettan o Micke för att fråga om vi fick låna resväskor plus ipodladdare. Och det fick vi! Hurra!!! Och på köpet fick vi låna Nettans dator och en handbagagebag. Så himla bra! 

Sen åkte vi hem. Vi hade inte hunnit äta nåt så det blev mackmiddag klockan 11. Men först blev det glitterstrykning. 

PUUUUH!


RSS 2.0