Annika då!

Något jag verkligen inte kan hantera är när folk i min närhet mår dåligt! Jag känner att ansvaret är mitt, att jag ska lösa det så att personen/personerna i fråga mår bra! Usch! Jag börjar verkligen må skitdåligt och vill bara att allt ska bli bra! Fred på jorden och allt det där! Får panik är det jag får! Det blir ju liksom ännu jobbigare när jag känner att jag inte kan göra nåt... mer än att finnas... GAAAH!
Måste nog gråta lite i en kudde! Eller krama en varm och go katt!

Bara 3 dagar kvar..

..av 50öringens existens. Så en sak till jag måste göra denna vecka är att rensa igenom småpengsburken och lämna alla 50öringar i nån sån där god-gärnings-burk som finns i de flesta butikerna. Eller om det är mycket köper jag kanske nåt för dom. Får se hur snäll jag känner mig den dagen.

Plan för vecka 39.

Jag har vart sjuk sen i tisdags. Och ända sen i fredags har jag klättrat efter väggarna(haha märks att jag inte är riktigt på banan när jag skrev veckorna först och tyckte det var helt rätt) av rastlöshet. Det är det jobbigaste med att vara sjuk, när man vill göra saker men verkligen inte har någon som helst ork. Igår tog jag mig till Skopan, men det var verkligen allt jag orkade, sen låg jag däckad i soffan. Och idag gick Jocke och jag till hans föräldrar och åt mat, och att gå dit var verkligen en pers.
Imorgon hoppas jag på mer ork och energi.
Så det som ska hända och som jag vill ska hända nästa vecka är följande:
*Klockan 18.30 imorn ska Elsa till veterinären och kika till sitt kastreringssår som varar lite. Och jag är såklart orolig.
*Jag hoppas på att Elsas stamtavla kommer denna vecka.
*Hoppas också att jag kan ta mig till Ikea nån dag för vi behöver en bokhylla plus förvaring för våra cd-skivor.
*Ska ta mig ner till xjobbet någon dag och hämta några papper.
*På torsdag kommer nog en tjej som ska kolla på våran lägenhet. Har kanske ett byte på gång till en lägenhet i Farsta. Den du!
*På fredag ska jag och Alex på Antik & Kuriosamässan i Kista. Det ser jag jättemycket fram emot.
*Söka lite jobb borde jag rimligtvist göra.
*På lördag ska jag hem till Johanna, då ska vi pyssla och lite sånt. Och på kvällen ska vi ut på rajraj.
*Ska lämna lite loppisgrejer till mor Brink någon dag också.
Jag tror att det var det!

Bästa bilden på mig och Elsa! <3

Goa damer!


The Crystals!


Wynona Carr!


Etta James!


Eartha Kitt!


Shirley Bassey!

och sist men inte minst:

Brigitte Bardot!

Dålig

Nu när jag inte arbetar är jag lite dålig på att uppdatera här. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det men så är det i alla fall. Förlåt.
Jag mår bra av att vara hemma. Tänk om jag fick arbeta som hemmafru! Och ta hand om Elsa och Viggen!
Usch. Jag har ingen inspiration att skriva ens. Jag vill göra andra saker.
Elsa har nosen 1 cm från dataskärmen och sitter och blundar. Det är väldigt sött och därför väldigt svårt att lämna datorn. För du tycker kanske att jag borde göra nåt viktigare än att pressa ut ett inlägg? Men näpp! Så duktig är inte jag.
En bild på Elsa i tröja piggar kanske upp lite? hehe

MEH! jag glömde ju att berätta det roligaste! Min man är numera korthårig! Snygg och modig är han! Heja!

Caturday!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨ <-- det där skrev Elsa. Vet inte vad hon menade med det! Det är så himla gulligt när hon sitter precis framför dataskärmen och följer precis allt man gör! Igår tyckte hon att det var så mysigt så att hon tillslut somnade, sittandes! Gullegull!
Nu ska jag redovisa vad jag gjort av det jag skrev om sist:
+Jag har skrivit in mig som arbetslös hos Arbetsförmedlingen.
+Elsa är försäkrad.
+Och det där viktiga på skatteverket är äntligen fixat och jag är så glad.
+Sist men inte minst har jag vattnat mammas blommor.
Ganska duktig har jag vart i alla fall!
Idag har Jocke och jag vart på både Skopan och loppis på Ikeas parkering. Sen när vi kom hem så lämnade Jocke mammas bil som vi hade lånat, på stationen och en halvtimme senare gick jag ner till stationen med Viggen och lämnade bilnycklarna till mamma som precis kom hem från en veckas semester i morfars barndomshem.  (oj, den meningen blev kanske svår att förstå)
Viggen blev superduperglad när jag tog fram kopplet, men nu när han sen kom hem blev han jättesur för att han inte fick vara ute mer. Trots att han frös ute i höstluften.
Ikväll kommer förmodligen Alex och kompani hit. Känns trevligt!
Nu ska jag rengöra katternas toalett.

Nytt liv

Idag börjar ett nytt liv.
Idag är jag arbetslös.
Det finns massa saker jag borde eller måste göra med mitt nya liv.

+Motionera tex. Att ta en promenad varje dag ska väl i hela fridens namn inte vara så svårt?
+Ta mig till skatteverket med Jocke. Jag ska ringa pappa snart och fråga om han kan skjutsa mig.
+Föra över pengar till paypal så vi kan köpa ett klösträd till Viggen och Elsa. Och sen köpa det på tyska ebay där allt är mycket billigare än i Sverige.
+Detta skäms jag över att jag inte gjort men jag måste försäkra Elsa. Sen måste hon kastreras så att vi inte får jättemånga katter. Det vill inte Jocke ha. Tråkjocke.
+Imorn måste jag vattna mammas blommor.
+Jag måste ringa mödravårdscentralen. Jag är inte gravid. Men jag måste boka gynekologtid. Det är väl på mödravårdscentralen man gör sånt? Jag har ju hållt fast vid min snälla tant från ungdomsmottagningen så länge jag kunnat, men nu är jag tydligen för gammal.
+Jag måste tona håret så det inte blir för trist.
+Jag måste även köpa en ny kattsele så Elsa är fulllärd till nästa vår. Nu är det väl lite för kallt för kissarna att va ute o gå, även om Viggen verkligen verkligen vill följa med ut!
+Och det jag MÅSTE göra IDAG är att skriva in mig hos Arbetsförmedlingen. Annars får jag ingen A-kassa. Och jag måste ju i vilket fall som helst vänta 3 månader innan jag får dom. Blä!  
Känns som att det är fler saker jag måste göra men nu kommer jag inte på fler saker.
Jo en sak. +Måste pyssla med lite kläder. Köpa tyg glitter o glamour!


RSS 2.0