Intresseanmälan

Igårkväll tänkte jag vara duktig och göra våran anmälan för inresa till USA.  
Det slutade med att jag nollställde det jag hade fyllt i. För det sista som skulle kryssas i var att en tredje person skulle läsa igenom eller få uppläst allt det jag skrivit och intyga att allt jag skrivit var sant. Då drabbades Annika av en inre kris. Ljuga för datorn, nej det går inte. (jag verkar ha drabbats av tillfällig demens, då jag glömmer bort ord och citat. JAG? Glömma bort citat?? Ord tappar jag jämt och ständigt, men CITAT? Hade tänkt citera Karl Bertil men jag kommer inte på hur citatet går) Alltså typ: Nej här ska rakryggat yppa sanningen (????). Ja... Efersom Joakim låg o sov så kunde mitt samvete inte fullfölja intresseanmälan.
Jag kunde inte  inte heller få ut min frustration över mitt mesiga samvete då Facebook totalstrejkade.

Jag var tvungen att Gåggla Karl Bertil och hittade hela sagan. Här kommer det korrekta citatet: " Under bråkdelen av en sekund genomgick Karl-Bertil en inre kris. Ljuga för mor på julafton? Nej! Rakryggat yppa sanningen? Ja!"
Jag kom ju ihåg nästan rätt. Men det är inte okej. Här ska kommas ihåg korrekt.



Nu verkar folk börja få inbjudningarna. Blev an nån anledning lite nervös...

Puss

En bild på oss var.



Photo Booth alltså. En orsak till att skaffa Mac. (visserligen så finns det bara anledningar att skaffa Mac)

Justja...

...jag kom på att det kanske kan vara en bra idé att meddela The Brinks om ni tänkt köpa nåt till oss och i så fall vad. Berätta vad du tänkt så skriver dom ner det och på så sätt blir det inte 10 likadana taklampor för då dom kan säga "ajabaja, den har redan mormor köpt. Nu får du hitta på något annat".

Iittalas Kivi-ljusstakar och skålen Maribowl, dom sakerna gör absolut ingenting om vi får måååånga av. Dom ska man nästa ha jättemånga av för att dom ska få komma till sin fulla rätt. 

Få tag i Joakims föräldrars mailadress genom att skriva en rad här eller maila mig (min adress finns till vänster längst upp i grön text) så får ni den av mig, eller så ringer du dom. Deras telefonnummer står ju i inbjudan.
Och ifall/när du mailar mig/The Brinks, skriv nåt vettigt i subjectfältet, så att vi vågar öppna mailet.
Och kom ihåg att meddela dom om du kommer eller ej och hur du önskar avsluta kvällen (alltså om du vill stanna kvar natten eller åka hem framåt kvällen).
Det räcker alltså INTE om du sagt till mig eller Joakim att du kommer, här krävs planering ifall det skulle visa sig att alla vill sova över. 

Och var inte rädda för att ringa The Brinks, var i alla fall inte rädd för Nettan. Micke är det helt okej om du är lite rädd för. Mickes nummer är det som slutar på 258 och Nettans det som slutar på 858. 

Haha.


Hurra

Jag får vara ledig fredag den 14:e vilket innebär att vi kan hämta Viggen redan på torsdagen! Jag längtar ihjäl mig! Men nu kan man iaf räkna dagar, exakt 14 dagar är det tills han bor hos mig och Joakim!

På bilden är Viggen 10 veckor, och det är Kitty som fotat Viggen. Han är så näpen och borde vinna alla tävlingar om jag ställer ut honom! För visst är han fin? Det kan du inte neka till?


inspirerande

Jag älskar denna blogg! Den är så trevlig och får mig att vilja pyssla för brinnande livet! Design Sponge heter den och den innehåller bilder på fina hem och diverse pysseltips! Idag blev jag supersugen på att göra dom fina upphängningsgrejerna av grenar eller av små trädstammar.
Vi, Joakim och jag alltså, ska åka till landet på fredag med nattbuss efter att vi har varit på Kittenville. Då kanske jag känner för att vara så pysslig och göra hängarna. (Inte för att jag vet vart jag skulle ha dom, dom passar ju inte hemma hos mig, men kanske på landet?)

Jag tycker att du ska kika in på sidan. Kanske inspirerar den dig också, eller gör så du kommer på den optimala lösningen på heminredningsproblemet du har.

Förresten så tycker jag att du borde gå på Kittenville också. Det är så trevligt! Trevligare än du anar faktiskt. 

Och detta är adressen till Design Sponge: http://www.designspongeonline.com/

<3

Update

Nu börjar saker falla på plats. Jag har skickat inbjudningarna till festen. Det kändes väldigt ålderdomligt att posta brev, och så många brev som jag skickade har jag aldrig skickat.

Både Joakim och jag har pass så att vi kan resa till Amerika. Jag fixade ett nytt men det behövde inte Joakim. Han får bara stå i en annan kö när vi checkar in eftersom att han inte har tumavtryck i sitt pass.

Och som sagt så väntar vi på vårat marrige license och det borde vi hinna få innan vi åker. Hoppas att det kommer i mitten av maj, för vi skickade det i fredags och skatteverket-tanten sa att det kunde ta 2-3veckor, och då borde det senast vara fredag den 21 maj och då har vi 1 och en halv vecka till godo. Svettigt.

Och i dagarna ska vi fixa våran intresseanmälan för resa till USA. Sen borde det mesta vara fixat inför resan.
Förutom ringarna då. Men Smycka sa att det tar ca 1 vecka att få sin ring så det hinner vi.

Jag tror även att jag lagt upp det vesäntliga (hur sjuttsicken stavas det?) här på sidan. Kommer vi på fler saker vi önskar oss så kommer det såklart upp. Matplaner har inte hunnit diskuteras riktigt, men det får ni ju hemskt gärna säga till om när ni svarar om ni kan komma. Ja alltså ifall du är vegitarian, vegan, allergisk eller något annat viktigt man bör säga om mat.
Så nu känns det som om denna blogg kanske mer kommer vara som en blogg ska vara. Lite vardagliga saker bara. Och såklart om nåt nytt händer på bröllopsfronten berättar jag självfallet det här.

Det verkar som det blir spikat nu att vi hämtar Viggen fredag den 14 nu. För jag verkar inte kunna få ledigt på fredagen, annars hade han flyttat in redan på torsdagen, vilket hade varit väldigt mysigt för då hade vi fått inviga vårat liv tillsammans med en långhelg. Men.. man kan inte få allt.
Däremot börjar vattenmelonsäsongen snart snart snart! Äter årets första jobbmelon nu. Mums!


På pricken nästan!!!

http://fest.kampanj.ikea.se/franskromantik <-- Titta titta titta!!!!

Förra inlägget som jag skickade från mobilen hade ju egentligen inget med bröllopet att göra. Jag ville bara testa och se hur det gick att skicka saker från mobilen till bloggen. Tufft att det funkade.

Tufft det funkar!

bild098 (MMS)

Jag testar hur det funkar att skicka meddelande till bloggen. Bilden föreställer mig och Johanna på ett tåg till uppsala i snökaoset!


Såhär vill jag att festen ska vara:



Bli inspirerad av Sofia Coppolas magiska film Marie Antoniette.
Denna film inspirerar nämligen verkligen mig!
Och appropå Coppola så är denna film också helt fantastiskt. Om du vill ge oss denfilmen i present så säger vi: Ja tack! ♣

PS.Trädgårdsbilden är inte från filmen, jag tyckte bara den var fin och passade in i mitt tänk!

Skatteverket alltså..

.. eller är det kanske jag som är slarvig? Ja kanske. Men dom på skatteverket är så sjukt otrevliga så det är dom som är dumma. Anledningen till min frustration är denna: Vi fick hindersprövningspapprena och godkändes. När jag häromdagen ringde och frågade om man kunde få dom papprena på engelska så lät puckot i telefon som ett frågetecken. Hon fattade inte alls vad jag menade. Tillslut fick hon fram att det vi behövde göra var att skicka in ansökan om äktenskapscertifikat (marrige license), den kan man få på engelska. Och skatteverket är ju inte direkt snabba! Nu ska jag sitta på nålar i tre veckor och vänta på att få hem de papprena. Ska skicka iväg dom idag!


Får man önska sig denna?


Jag skulle bli totalt överlycklig om jag fick denna! Total lycka. Däremot Jocke... han tyckte det var en dum önskan... Det är bara jag som är ett barn i själen av oss två. Hört att det finns något som heter morgongåva, då kan jag väl få denna? Snälla?

Tankar

Jag har suttit och tänkt lite grann på reglerna... Och egentligen handlar väl det om att vi inte vill ha det klyschigt! Alltså om du lyckas fixa en möhippa eller svensexa som inte är som en typisk sådan så känner jag spontant att vi kanske kan gå med på det. Förstår du hur jag menar?
Och om du kommer på en asabra lek till festen, så let´s do it, bara det inte är nåt klyshigt eller jobbigt.
Okej?
Var kreativ och kom på något som vi skulle uppskatta! Använd din hjärna istället för att läsa i en bok om hur man ska göra!
Oj, vad seriöst detta inlägg kändes. Kanske var det på plats?

Igår gjorde jag nästan klart alla inbjudningar. Kunde göra det då jag köpte lim och papper igår. Dessutom var vi på polisstationen och skulle fixa våra pass. Det visade sig att Jocke inte behövde fixa ett nytt pass. Men jag gjorde det, eftersom jag bytt efternamn sen förra sommaren, då jag använde mitt pass sist. 
Så dagen kändes ganska effektiv igår.
Jag sydde även en goskudde till Viggen igår som blev riktigt fin, måste jag säga! 

See ya!

Sängkläder från Ikea

GLASÖRT KULLE Påslakan 1 örngott
GULDLIN BLAD Påslakan 1 örngottPAPAVER OVAL Påslakan 1 örngott
RENATE SLINGA Påslakan 1 örngottVARMT RAND Påslakan 1 örngott

Här har vi då lite sängkläder från Ikea. Jag valde att lägga upp bilder så att man skulle få en liten försmak på vad vi gillar. Vad ska man kalla stilen? Barnsligt, grafiskt och fina färger kanske?
Och justja, vi har enkeltäcke och egna madrasser. Alltså underlakan behövs också.

1:Blåsippa
2:Glasört Kulle
3:Guldlin Blad
4:Papaver Oval
5:Renate Slinga
6:Varmt Rand
är Ikeas fyndiga namn på sängkläderna.


Denna skulle inte sitta fel..


Lampan PS Maskros från Ikea är verkligen jättefin! Och eftersom Jocke och Johannes tyckte det var roligt att ta sönder min jättefina 50-talslampa när vi flyttade sist så är jag i behov av en ny taklampa. Så denna är ett hett tips!


Presentkort?

Presentkort i all ära men det roligaste är ju ändå paket! Tycker du, trots detta, att det är roligare/bättre att ge ett presentkort så får du ju gärna göra det.
Go nuts!
Bra presentkortsställen då? Ja.. Ikea är ju ett ställe. Kommer nog ett inlägg med vad som vi vill ha från Ikea. Annars så passar det utmärkt med kort från de ställen där vi önskat oss saker ifrån. Såsom Rörstrand, Iittala, Mac, El-varuhus.. ja..




Vägbeskrivning

Såhär kommer du till Håtö:

Med bil: Om du åker E18, Norrtäljevägen norrgående så följer du vägen ända tills du ska svänga av till Håtö.När du börjar närma dig Norrtälje måste du svänga av mot Kapällskär för att inte hamna i Norrtälje. Sedan följer du den vägen i ca 10 minuter. Skylten är väldigt liten och svår att se så börja hålla ögonen öppna när du kört förbi infarten mot Spillersboda. Och det är alltså till höger du ska svänga. Sedan följer du grusvägen enligt kartan jag ritat på. Och familjen Brink har sitt hus på Persängsvägen precis i kurvan. Markeringar kommer att finnas så att du ser vart du ska.
Restid: ca 1 timme

Med buss: Från Stockholm går buss 676 från Tekniska Högskolan.
Restid: ca 1 timme

För att se hela din resväg: http://www.eniro.se/ eller http://www.hitta.se/ och sök på Håtö, Norrtälje. Det är det lättaste.


Teknikönskningar

Moccamaster Kaffebryggare. Electrolux Ergorapido Dammsugare
Logitech iPodhögtalare - Uppladdningsbart batteriMac Office 2008 - Home and Student Edition
Apple MusiPod laddare - Med iPod org kontakt

1: Moccamaster-bryggaren skulle inte sitta helt fel. Dock så har vi så litet kök så om du känner för att ge oss en lägenhet närmare stan så skulle vi skutta av glädje.
2: Dammsugaren som man kan ha framme vore också optimalt. Så att det inte känns så jobbigt att ta fram dammsugaren. Just denna jag lagt upp här är från Electrolux och egenskaperna som den har är perfekt (Electrolux Ergorapido Dammsugare. Artnr: ZB2820) 
3:iPodhögtalare. Detta är för er som inte vet, en manick där man kan koppla in både min och Joakims iPod (det måste alltså vara en som fungerar för iPod Nano och iPod Classic) och sedan kan man lyssna på musiken man har i Ipoden. Bilden föreställer Logitech Ipodhögtalare- Purefiany2BL och den verkar bra. Bara den har sladd också.
4: Officepaketet till Mac är något vi tackar och bockar till.
5: Mac-muspekare. Den vi har har börjat strejka så en ny skulle sitta fint.
6: iPod-laddare med orginalkontakt IW270. Ett måste för alla som har en iPod.

uppdatering.

Inte så jättemycket har hänt sen sist. Inatt drömde jag att Jocke och jag gick runt i ringbutiker och frågade om hjälp. Ett butiksbiträde tyckte att det bästa, om man ville ha en nätt ring, var ringarna i bakelit, fast egentligen var det nog bakelitbestick vilket var ytterst förvirrande. Kanske vill jag
Och i lördags var jag på samlarmässa i Märsta där jag kollade efter gamla ringar. Men det var bara en dam som hade fina ringar och hon hade vitt guld-ringar med olika sorters diamanter. Och det var väl billigt men ändå lite för dyrt för våran budget. Så det blir nog ringarna från Smycka ändå.
Och idag ska vi fixa våra pass, har skamligt nog inte fixat det ännu. Men idag så!
Igår åt Jocke och jag middag hos The Brinks och då vart det lite bröllopsfestplanering. Det nästa som ska göras är att skicka inbjudningarna, och dom håller jag på med för fullt. Måste köpa lite mer papper bara och det ska jag också göra idag. Och köpa ett limstift. Och kuvert och frimärken.
Har jag nämnt Viggen i denna blogg? Nej jag tror inte det! Den 13 Maj blir vi kattföräldrar och jag längtar ihjäl mig. Jag är så glad! Overkligt.













Och flygkaoset gjorde ju min stackars flygrädda karl alldeles nojig. Kommer vi iväg till Las Vegas?
Jag måste säga att jag tycker detta varit fascinerande, tycker självklart det är synd om alla som hamnat i knipa pga detta, men alltså själva grejen. Att ett vulkanutbrott kunde påverka våran moderna livsstil så mycket.
Jaja... See ya later!


Glömde nästan...

...den viktigaste regeln. Vi vill inte vara med om varken möhippa eller svensexa. Big NO NO!

Modern Brink

När jag berättade för fru Brink (inte jag då, jag är ju inte det än) att jag för allt i världen inte vill att folk ska hålla tal på kalaset den 17 juli såg hon väldigt besviken ut och sa att "det måste man ju få ha". Jag fick dålgit samvete. Men jag hävdar att detta är min och Joakims dag (en person också obekväm med tal) och därför måste jag säga NEJ! Jag mår så dåligt när sånt händer. Jag har många traumatiska minnen från skoltiden då man råkade fylla år en skoldag och alla skulle sjunga för en. Det var det värsta som kunde hända. Jag ville bara försvinna. Låsa in mig på toaletten och hålla för öronen. Tack och lov så har jag oftast haft turen att fylla år när det vart påsklov- men då fanns det alltid nån liten elaking som berättade för fröken att "annika har fyllt år på lovet", och då vart det sång ändå. Jag gjorde mig så liten som möjligt och åh vad jag önskade att hon inte skulle höra!
Nog om det. Det jag ville säga med detta inlägg är att jag kan, eller får väl lov att godkänna fru Brink för tal. Hon är ju trots allt värdinnan och utan henne skulle det nog inte bli så mycket kalas. Så jag ska inte mopsa mer mot henne.

Förlovningen.

Jag valde att sätta förlovningen under situationstecken när jag gjorde den kategorien. Här kommer anledningarna till det.
1: Vi har sagt länge att vi ska vara tillsammans alltid (jag vet att det låter klyschigt och att man inte ska/kan säga så för man vet aldrig vad som händer, men vi har i alla fall sagt så) Och när vi,  den 24 november 2006, tatuerade in våra stjärnor på vänster arm såg vi det som en typ av förlovning.
2: Vi insåg inte att vi var förlovade förräns några dagar efter jag hade frågat Jocke om han ville gifta sig med mig när vi åker till Las Vegas denna sommar. Jag frågade honom dessutom, romantiskt nog, i toaletten (inte i toaletten, men i det rummet) när vi borstade tänderna för att lägga oss, och Jocke sa "jaa-a", sen var det inte mer med det.
och 3: Vi vet inte riktigt när detta var, mer än att det var kväll och höst. Oktober gissar vi på.

Alltså, ja, rent tekniskt sett så är vi ju förlovade, men jag vet inte om det skulle räknas som en förlovning. Eller vrider jag detta fel nu? Det var kanske en förlovning, men inget riktigt frieri räknas det väl ändå inte som?
Anne, jag hoppas du kan ge ett bra svar på detta?


Woho!

Jocke och jag får gifta oss. Idag fick vi hindersprövningspapprena och vi blev godkända. Dom undrade dock varför vi inte anmält för att byta efternamn. Men jag känner mig inte redo att bli en Brink ännu. Dessutom bytte jag ju nyss efternamn. Så det får vänta tills nästa ID-kort ska införskaffas... eller om två år eller nåt...



Och imorgon är det brudens födelsedag! Grattis till mig!
//Annika

Några regler på festen.

Som ni kanske förstår är Joakim och jag inte det traditionella brudparet som vill ha det traditionella bröllopet. Om vi vore skulle vi inte gifta oss i Las Vegas och vi skulle inte ha bröllopet drygt en månad senare på brudgummens landställe.
Därför vill vi även lägga ut vissa regler, eller snarare riktlinjer. Alltså: detta blir inte en traditionell bröllopsfest, vilket betyder att ingen får hålla tal. Det är absolut något av det värsta som kan tänkas. Vi kastar ut dig om du försöker. Inga traditionella bröllopslekar. Inga klirr i glas för att försöka få oss att kyssas. Du behöver inte känna att du måste följa diverse andra regler, som att du inte får ha vitt på dig eller så, ha gärna vit klänning och slöja om du vill, jag kommer inte börja gråta eller tycka att du är ofin. Kanske kommer nån mormor eller farmor tycka det, men det struntar vi i. Det här med god ton är nåt vi inte känner oss bekanta med.
Däremot tar vi gärna emot presenter!* hihi!
Och tårta och andra godsaker måste vi ha! Och gärna ballonger och serpentiner.
Och om du vill uppträda anmäl dig då till The Brinks, alltså Joakims föräldrar. Eller så kan du skriva en rad här. Mailadress till The Brinks kommer finnas på sidan inom kort.
Och det finns redan några uppträdanden bokade, så var inte blyg. Vi hoppas på att fadern Brink ska bygga nån flashig scen i skogsbrynet.
Du kanske undrar varför vi ens ska ha en bröllopsfest när man inte får göra nåt av allt det "roliga" man brukar göra? Såhär; vi tycker inte att det är det roliga, utan vi vill ha en fest för att fira att vi tagit det stora steget i våran relation och hoppas att ni vill fira våran kärlek med oss en (förhoppningsvis) vacker kväll i juli.




*Jag hoppas att du som läser förstår undertonen i det jag skriver. Om du tycker jag är ohyffsad och förfärlig så missförstår du mig tyvärr.


Allt möjligt vi önskar oss



*En sodaStream vore inte helt dumt att ha.

Och vi vill inte ha nåt fult plastigt. Vänta lite, där bör jag skriva JAG. JAG vill inte ha nåt fult, och nu ska jag förklara varför så du inte tycker att jag är en fruktansvärt hemsk människa, men såhär är det med mig: Hushållssaker har en tendens att vara väldigt fula och i ärlighetens namn så är jag mycket petig gällande vad jag vill ha framme i vårt kök, och om nåt är fult så är chansen väldigt stor att det inte blir använt, och därför är det mest ekonomiska ifall det som kommer in i mitt kök (eller hem för övrigt) är snyggt! Fråga mig om vad jag tycker är snyggt eller fult om du blir osäker.(Obs, vitt plast=fult OFTAST) Detta låter kanske helt hemskt, men jag kände att jag måste vara ärlig. <3

*En trevlig pedalhink i retro stil, gärna i svart, rött eller vitt.

*Bra stekpannor.

*En tjusig träskärbräda


*Produkter i denna tjusiga Rosti-serie är aldrig fel. Dock så har vi redan just denna som bilden visar plus en större i orange. Annars är det i rött och svart vi vill ha.



*Denna matta vore en dröm och märket heter Mairo, men jag vet inte vart man hittar denna om man vill handla i butik. Mairo hade även andra fina produkter. Jag hittade den på sidan frapp.se

To be continued....


Högst på önskelistan...

... är nog trots allt denna:



Det är viktigt att det är just denna modell, KitchenAid och i rött eller svart.
Denna har vart en dröm länge och att den är så snygg gör ju att man vill ha den framme och därmed baka oftare. Och då är det inte bara bakverk som ska bakas utan bröd och dylikt också! Denna vore helt fantastisk att ha.

Önskningar från Marimekko



1: Kulkue , mycket fint!
2: Oiva Tableware, hela den kollektionen är helt fantastisk så du får gärna köpa allt till oss!


Porslinsserien Swedish Grace















Swedish Grace
i färgen sand från Rörstrand. Det är poslinsserien som vi samlar på och det vi har är 4st 0,3L skålar, och två stycken 27cm tallrikar. ( När jag fyllde år fick jag två tallrikar till så nu har vi 4 flata tallrikar)

Önskningar från Iittala








Om du vill köpa något från Iittala till oss så kan det inte bli så mycket fel. Här är några av sakerna som vore trevligast att få.
1: Maribowl i vilka färger som helst. Jag har dock redan Sweet pink och Sand.
2: Kivi i vilka färger som helst, vore dock roligast med röda/rosa/lila/orange. Jag har rätt många i grönt och blått.
3: Aino Aalto-glasen samlar vi på och har några i olika färger, så där spelar det inte heller någon roll vilka färger. Jag gillar att mixa.
4: Essence-glasen har vi inga ännu, men dom är så fina så vi säger inte nej till såna.
5: Taika, och då är det endast i färgen som jag visar på bilden.
6: Aino Aalto igen, kannan denna gång.

Sjans?

Den 24 november 2001. Min vän Johanna hade gått och blitt kär i sitt ex Johannes och hon visste vart han skulle befinna sig denna kväll och ville prompt att jag skulle följa med. Hon tyckte att jag kanske kunde hitta någon att bli kär i. Det var alltså Väsbyrock vi skulle till. Jag minns att Johanna tillochmed fick betala mitt inträde för att jag skulle följa med. Johannas jakt på Johannes var rätt misslyckad (denna gång). Han satt mest med sin dåvarande flickvän Alex så Johanna hade inte ens någon chans att lägga in en stöt.
Men där stod vi och tittade på massa olika hårdrocksband från Upplands Väsby, bland annat Nordic Knights och Trading Fate (nu Heat). Jocke spelade i Nordic Knights. Jag observerade Jocke när Johanna och jag stod och letade ifall vi skulle hitta några snyggingar. När Jocke gick i publikhavet då såg jag honom, den långa smala killen med stjärna på tröjan och lång lugg. Johanna var ytterst tveksam, men han var den enda som jag la märke till.
Så. Inget mer.
I december chattade jag och Johannes på ICQ och han frågade mig då hur det gick med kärleken och jag skrev på ett ungefär såhär: "Det går dåligt. Det finns ju inga snygga killar i Väsby... Eller jo EN! Han var på Väsbyrock och spelade i det första bandet" Johannes:"Jaha Jocke?" Jag:"eee kanske". Sen förklarade Johannes vem Jocke var och det stämde mycket väl in på beskrivningen. Johannes berättar då att han spelar i samma band som Jocke och att jag jättegärna får följa med på ett rep. Jag sa: "okej", men i mitt huvud tänkte jag "haha sure". Den första januari 2002 frågar Johannes mig på internet igen ifall jag ska följa med på deras rep dagen efter, och helt plötsligt blev det verklighet att jag skulle följa med. And so I did.
Jag mötte Johannes på morgonen den andra januari vid stationen (jag minns att jag åt ett tunnbröd till frukost). Vi åkte 545 och gick av vid Siemens därifrån gick vi sen till Kolmilevägen. Det var en otroligt kall dag.
Vi kom till familjen Brink och jag såg Jocke igen. Detta är hemskt att säga, men sant, jag blev besviken. Jag hade föreställt mig Jocke som en tuff kille, inte alls den där blyga killen med Iron Maiden-t-shirt och fiskarbyxor som inte ens vågade hälsa på mig och la sig mot väggen för att inte snudda mig när han gick förbi mig. Och bandet, ett töntigt väsbyhårdrocksband med Johannes i ledning. Detta var alltså Jesusbandet.
Nåväl jag försökte väl se positivt på det hela ändå och 6 dagar senare blev vi tillsammans av Sms.et från Jocke: "Får jag sjans på dig?" Och jag svarar: "Om det är chans du menar så säger jag ja".
The rest is history as you say!
<3


Detta har hänt hittills

Förra veckan var Joakim och jag nere på Smycka (som Anne tipsat om) och kollade vad dom hade får något att erbjuda i ringväg. Jag vill ju ha en väldigt enkel nätt ring, men den får hemskt gärna glittra hur mycket som helst. Och gärna så billig som möjligt. Och det kändes som butiksbiträdet störde sej lite på mig, men det bjuder jag på. Det kan hända att hon bara var lite rädd för oss då jag var så brutalt sminkad och Jocke långhårig och dan. Hon trodde kanske att skulle råna henne. Vi bestämde att hon skulle kolla med guldsmeden (eller vem det nu är som gör silverringar) vad som gick att ordna och sedan skulle hon höra av sig till mig.


Igår ringde hon, mitt i dammsugningen, och berättade att mina önskningar gick att uppfylla och att det skulle kosta 895:-. Helt okej tycker jag. Jockes skulle kosta 400-nåt om jag inte minns fel. Och då skulle jag få en smal 2mm, lätt kupad silverring med en nedsänkt diamant!

Jag sitter fortfarande hemma och väntar på att få svar från skattemyndigheterna då det var mer än två veckor sen jag skickade in hindersprövningspapprena. Börjar bli lite stressigt nu känner jag.

I förrgår skrev jag en gästlista. Det var jobbigt. Hur väljer man liksom? Helt plötsligt tycker man att man kan ju bjuda alla som man nånsin träffat, men nej, nerskalat och bara folk som känner oss. Det blir konstigt annars.

Så sammafattningsvis har vi: *Bestämt oss för vilka ringar vi vill ha *Skickat in hindersprövningspapprena *Skrivit gästlista. 
Jag kanske skulle behöva en bridezilla trots allt?


Bröllopsblogg?!?

Idag är det tisdag och jag har alltså startat en blogg om mitt & Joakims bröllop. Det är min kollega Anne som tipsat mig om detta, hon kan allt om bröllop. Jag kan inget. Jag vet bara att jag vill gifta mig med Joakim.
Detta ska alltså ske i Las Vegas i början av juni detta år, förmodligen tisdag den 8 juni.
Jag ska försöka att göra denna blogg lite snitsig med historien om hur vi träffades, "förlovningen" och annat piffigt som ska stå med i en blogg som denna.
Bloggen är alltså främst till för dig som ska komma på våran bröllopsfest den 17 juni på Håtö, men om du inte ska komma men vill läsa om detta ändå så får du hemskt gärna göra det!
// The Bride Annika

RSS 2.0